Adres

De LiK – Gevangenis Wolvenplein

Wolvenplein 27

3512 CK Utrecht

Parkeren op het terrein van De LiK is niet mogelijk. Wij adviseren onze gasten om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt.

Openbaar Vervoer

De LiK is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op drie minuten lopen stoppen meerdere bussen vanaf het Centraal Station en vanuit de omliggende wijken.

Vanaf Halte Wittevrouwenbrug

Steek de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer je de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan je rechterhand.

Vanaf Halte Janskerkhof

Volg de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt de De LiK.

Parkeren

Parkeren op het terrein van De LiK is niet mogelijk. Wij adviseren om te parkeren in een van de parkeergarages in de buurt en van daaruit te lopen.

Parkeergarage Kruisstraat (P1 Parking)

Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht

Loop vanaf de parkeergarage richting de Wittevrouwensingel en volg deze naar rechts langs de singel. Steek bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer je de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan je rechterhand.

Parkeergarage De Grifthoek

Wittevrouwensingel 96 (De Grifthoek), 3514 AL Utrecht

Vanuit de parkeergarage volgt u de Wittevrouwensingel en houdt het water aan de rechterhand. Na ongeveer 300 meter steekt u bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer je de bocht uitkomt ligt De LiK meteen aan je rechterhand.

Parkeren op Janskerkhof

Parkeren op Janskerkhof is mogelijk, er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Volg vanaf het plein de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De LiK.