Gymzaal

Lekker stoom afblazen

Een potje basketbal, voetbal of trefbal werd regelmatig door de inwoners van De LiK gespeeld. Want dat de gedetineerden wat energie kwijt raakten, was natuurlijk niet alleen fijn voor de gedetineerden zelf, maar ook voor de bewaarders. De Gymzaal werd dan ook ingezet om hen even stoom af te laten blazen.

Sportief passief?

De Gymzaal is een ruimte met een sportief karakter. Iedereen kent wel het beeld van de gymzaal van de middelbare school, aan dat beeld voldoet de Gymzaal. Deze ruimte is in te zetten als plenaire zaal, voor presentaties, als break-out ruimte of als workshopruimte. Ook kan deze ruimte worden gebruikt voor sportieve activiteiten. Even sporten na een paar uur volle concentratie kan wonderen doen voor het vervolg van de sessie of om het teamgevoel beter te maken.

Online Event Studio

Vertel je verhaal vanuit de Studio. Een update aan je medewerkers? Je expertise delen met klanten? Dat kan vanaf deze unieke locatie met een studio ‘ready2go’ voor jouw online event, volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.

Diverse opstellingen mogelijk

De Gymzaal is groot en daardoor is er veel mogelijk. We denken graag met je mee hoe we voor jouw evenement deze ruimte het beste tot z’n recht laten komen.

PLENAIR | BREAK-OUT | WORKSHOP | SPORTIEVE ACTIVITEITEN

235,8 m2