Een impressie van onze ruimtes

De LiK, voormaling penitiare inrichting aan de Singel is sinds 2014 niet meer in gebruik als gevangenis. Tegenwoordig wordt de locatie ingezet voor originele business, particuliere en culturele events. De locatie biedt een variatie aan ruimtes, ieder met een eigen karakter. Waarom onze locatie zo uniek is? De geschiedenis van het gebouw geeft net dat stukje extra uitstraling aan jouw event geeft. Helemaal leuk als de boodschap van het event gelinkt kan worden aan het gevangenis thema!

De evenementen die wij organiseren zijn heel divers, daarom kiezen wij er bewust voor om meubilair in te huren per event (m.u.v. een standaard setting in een aantal ruimtes). Zo zijn wij flexibel in de look & feel. Past een warme uitstraling, met mooie verlichting, kaarsen, sfeervol gedekte tafels met linnen en glaswerk? Of heb je een wat stoere industriële sfeer voor ogen, waarbij de gevangenis ambiance voelbaar is? Wij denken graag met je mee!

Ruimtes voor eten en drinken

Wil je een gevangenis lunch organiseren? Een klassiek diner? Walking dinner met 5 gangen van handzame gerechten? Een smaakvolle barbecue met de lekkerste gerechten? Bedrijfsborrel? In principe is alles bij ons mogelijk! Wij denken graag met je mee. Benieuwd naar de geschikte ruimtes voor eten en drinken? Klik hier!

Ruimtes voor presenteren en vergaderen

Op zoek naar een ruimte voor business events? Wil je een symposium organiseren? Een product presenteren? Jaarlijkse strategie brengen? Een thema aandragen doormiddel van een congres? Of workshops geven? Dit is allemaal mogelijk op onze locatie! Benieuwd naar de geschikte ruimtes voor presenteren en vergaderen? Klik hier!

Ruimtes voor Film en TV

Interesse om onze locatie te gebruiken als decor voor een promotiefilmpje? TV opnames? Of als achtergrond voor scenes van een film of serie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de geschikte voor ruimtes film & TV? Klik hier!

Ruimtes voor eten en drinken

Wilt u een gevangenis lunch organiseren? Een klassiek diner? Walking dinner met 5 gangen van handzame gerechten? Een smaakvolle barbecue met de lekkerste gerechten? Bedrijfsborrel? In principe is alles bij ons mogelijk! Wij denken graag met u mee. Benieuwd naar de geschikte ruimtes voor eten en drinken? Klik hier!