Onze ruimtes

Zakelijke, particuliere en culturele evenementen

De LiK, voormaling penitentiaire inrichting aan de Singel is sinds 2014 niet meer in gebruik als gevangenis. Tegenwoordig wordt de locatie ingezet voor business, particuliere en culturele events. De locatie biedt een variatie aan ruimtes, ieder met een eigen karakter.

Waarom onze locatie zo uniek is?

De geschiedenis van het gebouw geeft net dat stukje extra uitstraling aan jouw event geeft. Helemaal leuk als de boodschap van het event gelinkt kan worden aan het gevangenis thema!

De evenementen die wij organiseren zijn heel verschillend, daarom kiezen wij er bewust voor om meubilair in te huren per event (m.u.v. een standaard setting in een aantal ruimtes). Zo zijn wij flexibel in de look & feel. Heb je een wat stoere industriële sfeer voor ogen, waarbij de gevangenis ambiance voelbaar is? Of heb je liever een wat classy uitstraling, met mooie verlichting, kaarsen, sfeervol gedekte tafels met linnen en glaswerk?

Vertel je wensen. Wij denken graag met je mee!

Ruimtes voor eten en drinken

Wil je een gevangenis lunch organiseren? Een mooi diner? Walking dinner met 5 gangen van handzame gerechten? Een lekkere barbecue? Bedrijfsborrel?

In principe is alles bij ons mogelijk! Wij denken graag met je mee.

Ruimtes voor presenteren en vergaderen

Op zoek naar een ruimte voor business events? Wil je een symposium organiseren? Een product presenteren? Jaarlijkse strategie brengen? Een thema aandragen doormiddel van een congres? Of workshops geven? Dit is allemaal mogelijk op onze locatie! Benieuwd naar de geschikte ruimtes voor presenteren en vergaderen? Plan dan een locatiebezoek in via info@delik.nl.

Ruimtes voor Film en TV

Interesse om onze locatie te gebruiken als decor voor een promotiefilmpje? TV opnames? Of als achtergrond voor scenes van een film of serie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.