WIE ZIJN WIJ?

De LiK is gevestigd in De Vrije Wolf, voormalig gevangenis aan het Wolvenplein.

In De Vrije Wolf is het mogelijk om evenementen te organiseren, dit onderdeel is benoemd tot De LiK. ‘Bakx & Meijer, catering en organisatie’, exploiteert de gevangenis en zet deze unieke locatie in als evenementenlocatie.

De Vrije Wolf wordt tijdelijk beheerd door Bewaakt & Bewoond. Dit doen zij in opdracht van het Rijk, de eigenaar van het complex. Bewaakt & Bewoond is een leegstandbeheerder die objecten door heel Nederland beschermt tegen braak, verval, vandalisme of kraak. Zij doen dit door tijdelijke bewoning of huisvesting van startende ondernemers en kunstenaars mogelijk te maken.

“Ontzorgen met liefde”

Wij zijn een leuke Utrechtse cateraar en werken met passie en plezier samen met onze opdrachtgevers. Bakx & Meijer bestaat uit een jong en enthousiast team waarbij de Utrechtse nuchterheid aan de orde is. Niets is te gek, wij ontzorgen met liefde onze opdrachtgevers en voorzien uw event van verassende catering.

De provincie Utrecht staat natuurlijk bekend om de combinatie van historie en groen, Utrecht wordt ook wel gezien als één groot Stadspark. Dit zijn dan ook de waarden die wij graag uitdragen; pure, ambachtelijke en eerlijke producten, dat is waar wij, als Utrechtse cateraar, voor staan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen qua catering? Dan verwijzen wij u graag door naar onze website;

www.bakxenmeijer.nl