Cel huren

Lekker thuiswerken in de Corona? Niet te doen… met die kids die lawaai maken en willen spelen. Of die buurman die zo lekker aan het klussen is…

Wil je weer die focus terugkrijgen? Of ongestoord een aantal zoom-afspraken doen?

Dat kan vanaf nu in De LiK! Laat je vrijwillig opsluiten om een flinke berg werk te kunnen verzetten op één dag.

Je huurt een cel per dag (van 9.00 uur tot 17.30 uur) voor € 30 inclusief onbeperkt koffie en thee. De cellen zijn alleen van maandag tot en met vrijdag te huur (vanaf 1 juni).

Opgesloten?

Sluiten we je écht op? Nee hoor…

Je krijgt bij binnenkomst een sleutel van je cel. Dus je kan erin en eruit wanneer jij dat wilt.

Eventjes (v)luchten

Je mag tussendoor zelfs eventjes luchten op de Luchtplaats, waar onder andere Herman Brood ook rondliep. Geheid dat je hier een creatieve ingeving krijgt! En daarna weer lekker aan de slag kunt.

Lunch

Op de Luchtplaats vind je Terras De LiK. Een heerlijke lunch, een lekker colaatje of misschien wel een borrelhap. Het is daar allemaal te verkrijgen. Terras De LiK is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 – 22.30 uur.

Veiligheid

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM, net als jij.

Op de fiets

Eén van de adviezen is om zo min mogelijk te reizen, dit ondersteunen wij. We zijn er om de mensen in Utrecht van een tijdelijke werkplek te voorzien. Het is dus niet de bedoeling dat je met auto of openbaar vervoer komt, maar lekker op de fiets of wandelend.

Op de hoogte blijven van o.a. events, ruimtes huren in De LiK?